And the winner is,…

Ester Ora Per (suposo que és el teu nom facebookià). Des d’aquí et felicito i espero que m’enviïs la teva adreça postal a través del mail hola@bolivermell.com! ACTUALITZACIÓ: Ja m’has enviat la teva adreça, gràcies! Els títols ja estan en camí, Ester! 😉 Aviat rebràs tres llibres ben maquets a casa teva. Espero que els disfrutis. A més a més, a tots els que heu participat al sorteig per celebrar els 500 subscriptors de Boli vermell, també moltes mercès! Només us puc dir: 

gràcies, gràcies i gràcies!

La ruleta de la sort!

El sorteig ha estat tota una experiència blogaire. Al final hi han participat 36 persones, però la publicació ha arribat a molta més gent, concretament a 608 persones segons les estadístiques de l’amic Facebook. Les xarxes són una oportunitat d’obrir el Boli a més gent. Al principi tenia por que no hi participés ningú, però poc a poc la bola de neu s’ha anat fent gran (o mitjana si més no). Al Facebook del Boli vermell hi tens el vídeo amb el moment del sorteig. 

Vídeo del sorteig.

Per a sortejar els llibres he fet servir una de les eines de Flippity.net, la ruleta de noms (Random Name Picker). Potser ja la coneixes, jo la vaig descobrir l’any passat i va molt bé per a quan has de triar algun nen o nena i ho vols fer a l’atzar.

Aquesta eina és de Google i està relacionada amb el Google Docs, per tant no perdràs mai cap document. Tot i que a l’inici pot semblar una mica complicada d’usar (per veure les webs que crees, s’han de publicar), és un paquet de pàgines molt complet i útil. A banda de crear ruletes, es poden fer altres activitats, algunes més útils que altres, la veritat. Feu-hi un tomb i veureu si podeu aprofitar alguna cosa per a les vostres classes! Estaré encantada de parlar-ne als comentaris! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *